La Pastoral

Com a escola cristiana catòlica aquest departament s'encarrega d'ambientar i impulsar la programació i realització de les iniciatives i activitats per l'animació cristiana de l'escola. També vetlla perquè el conjunt de l'acció educativa es dugui a terme d'acord amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet.

Des de l’Equip de Pastoral es procura que la pastoral no sigui un element aïllat dins de l’escola sinó que tota l’escola respiri pastoral. Per això, volem promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb l’estil de vida de l’Evangeli de Nazaret per a construir-se com a persones solidàries i compromeses i així poder millorar la societat i el món.

“Som família”

Aquest és el lema de les Escoles Manyanet per aquest curs 19-20. Com a escola cristiana tenim un equip de professors que s’encarreguen de preparar activitats que ajudin als nostres alumnes a viure els valors cristians, valors que sens dubte ajuden a crear un bon ambient de convivència a l’escola.
Algunes de les activitats programades són:

PREGÀRIA DEL MATÍ

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.

CLASSES RELIGIÓ

Durant tota l'educació escolar des de P3 fins a 4t d'ESO els alumnes tenen, dins les hores curriculars, l'àrea de Religió Catòlica. Aquesta està programada amb continguts i activitats segons el currículum establert.

CELEBRACIONS

Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic i tenint en compte el lema Manyanet per al curs escolar. Aquestes celebracions res realitzen a l’inici, al Nadal i a final de curs. Tanmateix, es duen a terme dinàmiques de preparació durant el temps d’Advent i de Quaresma.

CAMPANYES SENSIBILITZACIÓ

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el que és la vida i exigències cristianes, així com el treball que desenvolupen molts homes i dones cristianes arreu del món al llarg del curs organitzem diferents campanyes solidàries com: el DOMUND, Manyanet Solidari, Nadal Solidari, el Gran Recapte...