Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Llenguatge2

PORTES OBERTES 19 FEBRER

Robòtica Primària

CURS DE ROBÒTICA

Apendre a crear i programar sorprenents robots utilitzant el kit de BEEBOTS i LEGO WEDO

"La Robòtica Educativa és un mitjà d'aprenentatge, en el qual participen les persones que tenen motivació pel disseny i construcció de creacions pròpies (objecte que té característiques semblants a les vides humanes o animal). Aquestes creacions es donen primerament de manera mental i posteriorment de manera física, les quals són construïdes amb diferents tipus de materials i controlades per un sistema computacional, els quals s'anomenaran prototips o simulacions.

L'objectiu de l'ensenyament de la robòtica, és aconseguir una adaptació dels alumnes als processos productius actuals, on l'automatització (Tecnologia que està relacionada amb la utilització de sistemes mecànics, electrònics i basada en computadores; en l'operació i control de la producció) juga un rol molt important. No obstant, la robòtica es considera un sistema que va més enllà d'una aplicació laboral."

 

Bee-bot Propòsit: Iniciar els més petits en la programació d'un robot
  • Robot educatiu adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys (Educació Infantil i Cicle Inicial).
  • Programable, 40 passos, endavant, enrere, gir dreta, esquerra, pausa, esborrar programa.
  • Carcasses intercanviables, tapissos que es poden personalitzar...